VÁLÓPERES ÜGYVÉD BUDAPEST
Vidákovics & Partners Ügyvédi Iroda Budapest

Válóperes Ügyvéd Budapest

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot a képviselet megkezdéséhez Válóperes Ügyvéd Budapest
VAGYONJOGI VITÁJA VAN? MEGROMLOTT A HÁZASSÁGA? TISZTÁBAN SZERETNE LENNI A LEHETŐSÉGEIVEL?
Forduljon tapasztalt válóperes ügyvédhez
Időpont foglalás
GYEREKTARTÁS
Hogyan lehet befolyásolni a gyermektartás összegét? Mi eláruljuk Önnek!
Láthatási jog
Hogyan tarthatja a gyermek a különélő szülővel a kapcsolatot? A részletekért kattintson!
GYERMEKELHELYEZÉS
Kérjen profiktól tanácsot a szülői felügyeleti jog gyakorlása szabályozásának kérdésében!
VÁLÓPER
A legkeményebb válóper is csuklógyakorlat a számunkra, forduljon hozzánk bizalommal!

VÁLÓPERES ÜGYVÉD - CSALÁDJOG

Elsődleges célunk az ügyek elemzése és értékelése, erős képviselet előkészítése, az adott ügyből kihozható legjobb eredmények elérése érdekében. A válóper megindítása előtt mérje fel a helyzetét, ismerje meg a lehetőségeit, hogy a legjobb pozícióból tárgyalhasson. Sokan vannak azok, akik egy válóper során sokat veszítettek, mert nem voltak kellően felkészültek. Családjogi ügyvédeink rendelkeznek azzal a speciális tudással és tapasztalattal, amivel maximális segítséget nyújthatnak Önnek a válóper során. Válóperes ügyvéd feladata az ügyfél korrekt tájékoztatásával kezdődik.

Válóperes ügyvéd Budapest

HELYREHOZHATATLANUL MEGROMLOTT A HÁZASSÁGA?
AZ ÖN SZÁMÁRA LEGJOBB VÁLÓPERES ÜGYVÉD MEGTALÁLÁSA A CÉLJA?

Ha helyrehozhatatlanul megromlott a házassága, akkor az Ön számára legjobb válóperes ügyvéd / családjogi ügyvéd segítségére van szüksége. Hívja a Vidákovics Ügyvédi Irodát, és kérjen konzultációs időpontot. Csapatunk határozott képviseletet nyújt Önnek, amelynek célja a lehető legjobb eredmény elérése az Ön ügyében is. Mi képesek vagyunk megküzdeni Önért, és képesek vagyunk megvédeni, érvényesíteni a jogait.
Készen áll arra, hogy megkezdjük a képviseletét? Hívja most a (+36) 30 357-2124-es telefonszámot és szerezzen konzultációs időpontot egy profi válóperes ügyvéddel.

A MEGFELELŐ CSALÁDJOGI ÜGYVÉD MEGTALÁLÁSA NÉLKÜLÖZHETETLEN LEHET

A Vidákovics Ügyvédi Iroda gyakorlott családjogi ügyvédei kizárólag a válóperes képviselet ellátására összpontosítva minőségi képviseletet nyújtanak ügyfeleik számára. A legjobb eredmény elérése érdekében mi képesek vagyunk barátias hangulatban tárgyalni az ellenérdekű féllel, vagy pedig keményen fellépve, a jog adta minden lehetőséget kihasználva érvényesíteni ügyfeleink érdekét. Hírnevünket ügyfeleink jogainak sikeres érvényesítésével, és kiváló stratégiák kialakításával szereztük meg. Bízhat benne, hogy ugyanezt tesszük az Ön esetében is, amennyiben minket bíz meg a képviseletével.

Válóperes ügyvédeink a családjogi ügyek teljes körében ellátja ügyfeleik képviseletét. Hangsúlyos tevékenységi körök például:

EZÉRT VAGYUNK MI, A MEGFELELŐ ÜGYVÉD AZ ÖN SZÁMÁRA:

Kommunikáció és személyes figyelem

Mindig rendelkezésre állunk, hogy azonnal reagálni tudjunk ügyfeleink hívására. Családjogi ügyvédünkkel folytatott első konzultáció magában foglalja a helyzetének alapos felmérését, részletes tájékoztatás nyújtását.

Évtizedes családjogi tapasztalat

Vidákovics Ügyvédi Iroda és Partnerei válóperes ügyvédei széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a legösszetettebb családjogi, válóperes ügyekben is. Egyetlen ügy sem lehet túl nagy vagy túl kicsi, számunkra minden ügyfél, és minden ügy fontos, legyen az gyermektartásdíjjal, vagy a legbonyolultabb vagyonjogi kérdéssel kapcsoaltos.

Útmutatás lépésről-lépésre

Vérbeli családjogi ügyvéd folyamatos útmutatást ad a válóper minden szakaszában. A peres eljárás gyakran érthetetlen az emberek számára, ezért támogatjuk, tájékoztatjuk, tanáccsal látjuk el ügyfeleinket minden lépésénél. Jó válóperes ügyvéd célja nem a peres eljárás, és az ellentétek továbbszítása. Ha elérhető cél a felek közötti egyezség létrezozása úgy a válóperes ügyvéd törekszik ennek elérésére, amennyiben az Ügyfele érdekét szolgálja.

Átfogó stratégia kialakítása

Mi nem kizárólag egy-egy feladat rövidtávú megoldására összpontosítunk, hanem átfogó stratégia kialakítására törekszünk, amelyek széles körben figyelembe veszik a következményeket egy esetleges későbbi, vagy párhuzamos peres vagy peren kívüli eljárásban, hosszú távú tervei megvalósításában. Fáradhatatlanul a lehetséges problémák feltárásán, megoldásán dolgozunk, és arra törekszünk, hogy biztosítsuk a lehető legjobb eredményt az Ön ügyében is. A jó válóperes ügyvéd tudja mikor kell határozottan fellépni, mint ahogyan azt is, hogy mikor áll az Ügyfele érdekében visszavonulót fújni adott szituációban és ennek megfelelően cselekszik illetve ad tanácsot.

A KONZULTÁCIÓ DÍJA 45.000,- FT+ÁFA/50 PERC – HÍVJON MINKET (+36) 30 357 2124

Az Ön számára a lehető legjobb válóperes ügyvéd megtalálása és megbízása élete egyik legfontosabb döntése lehet, mert nem mindegy, hogy milyen vagyoni, vagy élethelyzetbe kerül a válást követően, mint ahogyan az sem, hogy szakszerű útmutatásával komoly összegeket takaríthat meg Önnek.

Felkészült családjogi ügyvéd nyújthatja azt a képviseletet, amely a jövője biztosítása érdekében nélkülözhetetlen. Fontos az Ön számára a gyermeke feletti szülői felügyeleti jog gyakorlása, vagy a kapcsolattartás szabályozása? Nem tudnak megállapodni a gyermektartásban, esetleg a házastársi, vagy élettársi közös lakás további használatában? Komoly vagyonjogi vitája van?

Ha többet szeretne megtudni ügyéről és arról, hogyan tud segíteni Önnek dr. Vidákovics B. Zsolt válóperes ügyvéd és csapata hívjon minket! A Vidákovics & Partners válóperre szakosodott ügyvédei együttesen több mint 40 éves családjogi tapasztalattal határozott képviseletet nyújtanak ügyfeleik számára. Győződjön meg személyesen arról, mit érhet egyetlen ügyvéd, felkészült ügyvédek jól szervezett csapatával szemben.

Legyen részese annak a sikernek, amelyet elérhetünk az Ön ügyében is!
Önállóan szeretné beadni a bíróságra a kereseti kéremét? A szükséges kereseti kérelem nyomtatványt ide kattintva a birosag.hu oldalán találja meg. Külön keresetlevelet tölthet le a házassági bontóperhez, kiskorú gyermek tartása iránti perhez, szülői felügyelettel kapcsolato perhez stb. A kereseti kérelem kitöltését követően ne felejtse el a szükésges pótlapok csatolását amit ide kattintva tölthet le.

Válóperes Ügyvédeink Az Ön Rendelkezésére Állnak

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot a védelem megkezdéséhez – Válóperes Ügyvéd Budapest
Számomra lehetetlenből amiben neki is voltak kétségei kihozta a maximumot ! Csakis ajánlani tudom!
Korrekt és körültekintő! Alázattal végzi a munkáját a lehető legnagyobb szakértelemmel! Mindenkinek kizárólag ajánlani tudom őt!
Maximálisan elégedett vagyok, sokkal kedvezőbb lett az ügy vége, mint amire számítottam, szóval csak ajánlani tudom!
Vélemények rólunk

LÉPJEN KAPCSOLATBA ÜGYVÉDÜNKKEL!

GYEREKTARTÁS
Hogyan lehet befolyásolni a gyermektartás összegét? Mi eláruljuk Önnek!
Láthatási jog
Hogyan tarthatja a gyermek a különélő szülővel a kapcsolatot? A részletekért kattintson!
GYERMEKELHELYEZÉS
Kérjen profiktól tanácsot a szülői felügyeleti jog gyakorlása szabályozásának kérdésében!
VÁLÓPER
A legkeményebb válóper is csuklógyakorlat a számunkra!
Vidákovics & Partners Ügyvédi Iroda Budapest
MARADJON KAPCSOLATBAN VELÜNK

VIDÁKOVICS ÜGYVÉDI IRODA

1132 Budapest, Váci út 28. II. emelet 5. ajtó

Kapucsengő: 16

+36 (30) 357-2124

Ezt a honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarába bejegyzett Vidákovics Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, amely az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a Magyar Ügyvédi Kamara honlapon találhatók. 

A honlapon található információk kizárólag általános tájékoztatás céljából szolgálnak, nem minősül jogi tanácsadásnak.

© 2017 – 2020 Minden jog fenntartva.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram