VÁLÓPERES ÜGYVÉD BUDAPEST

VÁLÓPERES ÜGYVÉD BUDAPEST

Ügyvédi Munkadíjak

ÜGYVÉDI MUNKADÍJ

ÜGYVÉDI MUNKADÍJ, ÜGYVÉDI DÍJ MEGÁLLAPÍTÁSA

Az ügyvédi megbízási díj szabad megállapodás tárgya. Az ügyvédi megbízási díj összegét befolyásolja az ügy nagysága, bonyolultsága, a várható bírósági tárgyalások száma, vagyis az ügy ellátásával várhatóan felmerülő munkaórák mennyisége, továbbá az ügyvédi felelősség mértéke.

A méltányos és tisztességes megbízási díj meghatározására legtöbb esetben csak személyes konzultációt követően kerülhet sor, miután részletesen megismertük az ügyét, felmértük annak nehézségi fokát, és tájékoztattuk lehetőségeiről, az általunk legjobbnak ítélt taktikáról, az ügy esetleges kimeneteleinek lehetőségeiről.

Számtalan esetben előfordul, hogy az ügyfelünk azt gondolja, hogy bonyolult üggyel áll szemben, miközben a megoldása felettébb egyszerű.

Ha megszakadt a kapcsolata, ne habozzon! Kérjen konzultációs időpontot egy tapasztalt családjogi ügyvédtől, akitől nem csak értékes információhoz juthat, nem csak azt tudhatja meg, hogyan mi lehet az ügyében a legjobb taktika, és milyen kimenetelei lehetnek az ügyének, hanem részletesen tájékoztatjuk képviseletének ellátásával kapcsolatban felmerülő költségekről is.

A KONZULTÁCIÓ DÍJA 30.000,- Ft+Áfa/óra – HÍVJON MINKET (+36) 30 357 2124