BUDAPESTI VÁLÓPERES ÜGYVÉDEK

TÖBB MINT 40 ÉV CSALÁDJOGI TAPASZTALAT

Több mint 40 éves együttes családjogi tapasztalattal a Vidákovics & Partners csapata tudja, hogy egy válóper, illetve az azzal kapcsolatos kérdések (vagyonmegosztás, gyermektartás, szülői felügyeleti jog szabályozása, lakáshasználat) bírósági tárgyalása embert próbáló és végtelenül kemény tud lenni. Ügyvédeinknek megvan az a magabiztos szakirányú tudása, és tárgyalási rutinja, ami biztosítékot nyújt arra, hogy a legjobb eredményességgel képviseljük ügyfeleiket és könnyedén megoldjuk a legdurvább válóperes ügyeket is.

Kizárólag a családjogi ügyekre összpontosítva fő célunk, az ügyfeleink számára elérhető legkedvezőbb eredmény kiharcolása, határozott és megnyugtató ügyvédi képviselet biztosítása. Egy válás eredménye hátrányosan hathat további életvitelére. Ne kockáztasson!

Megérdemli, hogy a lehető legjobb ügyvédi képviseletet kapja meg. Késlekedés nélkül lépjen kapcsolatba a Vidákovics Ügyvédi Irodával. Ha a valós lehetőségeire kíváncsi, és a legtöbbet szeretné kihozni a helyzetéről, akkor mi vagyunk a megfelelő csapat az Ön számára.

Készen áll arra, hogy egy kiváló csapat képviselje? Hívja most a (+36) 30 357-2124-es telefonszámot és szerezzen konzultációs időpontot egy profi családjogi ügyvéddel.

FILOZÓFIÁNK

Amikor összeomlik egy korábban jól működött kapcsolat, az ember hajlamos arra, hogy magába roskadjon, megtörjön, és gondolkodás nélkül elfogadjon olyan feltételeket is, amelyek egyértelműen hátrányosak a számára. Ne állapodjon meg semmiben, amíg nem érti pontosan, hogy mi és miért történik Ön körül. Ismerje meg részletesen a lehetőségeit, az Ön és az ellenérdekű fél várható lépéseinek a következményeit. Beszéljen a Vidákovics & Partners családjogra szakosodott ügyvédeivel, és tanulmányozzák közösen az ügyét. Készek vagyunk arra, hogy évtizedes tapasztalatunkra alapozva határozottan érvényesítsük az érdekeit.

Örömmel képviseljük ügyfeleinket a szülői felügyeleti jog szabályozásától a legbonyolultabb vagyonjogi ügyekig.

INFORMÁCIÓ A CSALÁDJOGRÓL

A weboldalunkon hasznos információkat találhat a válóperek kapcsán felmerülő kérdésekről, a bírósági eljárásról, a fellebbezésről, a válóper során használt fogalmakról, védekezési taktikákról, és még sok minden másról.

KIDOLGOZZUK AZ ELJÁRÁS SORÁN ALKALMAZANDÓ TAKTIKÁT

Akinek tönkrement a kapcsolata, és a korábban szeretett személlyel szemben kell pereskednie, általában túl közelről nézi az eseményeket, elvész a részletekben, nehezen gondolkodik, okkal aggódik, és érezheti reménytelennek ahelyzetét. Engedje meg, hogy segítsünk Önnek rendszerezni a gondolatait, átlátni az ügyét. Dr. Vidákovics Béla Zsolt válóperes ügyvéd és jogi csapatának tagjai segítenek megérteni a jogait, feltárják a lehetőségeit, kidolgozzák a követendő taktika minden mozzanatát a teljes eljárásra.

Töltse ki online űrlapunkat, vagy hívja irodánkat konzultációs időponttért, és beszéljen dr. Vidákovics Béla Zsolt válóperes ügyvéddel.

Vegye fel a kapcsolatot Dr. Vidákovics B. Zsolt ügyvéddel és kérjen konzultációs időpontot.