VÁLÓPERES ÜGYVÉD BUDAPEST
Vidákovics & Partners Ügyvédi Iroda Budapest

Szakterületünk (Családjog)

Több mint 40 év családjogi tapasztalat - Vidákovics&Partners

Több mint 40 éves együttes családjogi tapasztalattal a Vidákovics & Partners csapata tudja, hogy egy válóper, illetve az azzal kapcsolatos kérdések (vagyonmegosztás, gyermektartás, szülői felügyeleti jog szabályozása, lakáshasználat) bírósági tárgyalása embert próbáló és végtelenül kemény tud lenni. Ügyvédeinknek megvan az a magabiztos szakirányú tudása, és tárgyalási rutinja, ami biztosítékot nyújt arra, hogy a legjobb eredményességgel képviseljük ügyfeleiket és könnyedén megoldjuk a legdurvább válóperes ügyeket is.

Kizárólag a családjogi ügyekre összpontosítva fő célunk, az ügyfeleink számára elérhető legkedvezőbb eredmény kiharcolása, határozott és megnyugtató ügyvédi képviselet biztosítása. Egy válás eredménye hátrányosan hathat további életvitelére. Ne kockáztasson!

Megérdemli, hogy a lehető legjobb ügyvédi képviseletet kapja meg. Késlekedés nélkül lépjen kapcsolatba a Vidákovics Ügyvédi Irodával. Ha a valós lehetőségeire kíváncsi, és a legtöbbet szeretné kihozni a helyzetéről, akkor mi vagyunk a megfelelő csapat az Ön számára.

Filozófiánk

Amikor összeomlik egy korábban jól működött kapcsolat, az ember hajlamos arra, hogy magába roskadjon, megtörjön, és gondolkodás nélkül elfogadjon olyan feltételeket is, amelyek egyértelműen hátrányosak a számára. Ne állapodjon meg semmiben, amíg nem érti pontosan, hogy mi és miért történik Ön körül. Ismerje meg részletesen a lehetőségeit, az Ön és az ellenérdekű fél várható lépéseinek a következményeit. Beszéljen a Vidákovics & Partners családjogra szakosodott ügyvédeivel, és tanulmányozzák közösen az ügyét. Készek vagyunk arra, hogy évtizedes tapasztalatunkra alapozva határozottan érvényesítsük az érdekeit.

Örömmel képviseljük ügyfeleinket a szülői felügyeleti jog szabályozásától a legbonyolultabb vagyonjogi ügyekig.

Információ a családjogról

A weboldalunkon hasznos információkat találhat a válóperek kapcsán felmerülő kérdésekről, a bírósági eljárásról, a fellebbezésről, a válóper során használt fogalmakról, védekezési taktikákról, és még sok minden másról.

Kidolgozzuk az eljárás során alkalmazandó taktikát

Akinek tönkrement a kapcsolata, és a korábban szeretett személlyel szemben kell pereskednie, általában túl közelről nézi az eseményeket, elvész a részletekben, nehezen gondolkodik, okkal aggódik, és érezheti reménytelennek ahelyzetét. Engedje meg, hogy segítsünk Önnek rendszerezni a gondolatait, átlátni az ügyét. Dr. Vidákovics Béla Zsolt válóperes ügyvéd és jogi csapatának tagjai segítenek megérteni a jogait, feltárják a lehetőségeit, kidolgozzák a követendő taktika minden mozzanatát a teljes eljárásra.

Töltse ki online űrlapunkat, vagy hívja irodánkat konzultációs időponttért, és beszéljen dr. Vidákovics Béla Zsolt válóperes ügyvéddel.

DR. VIDÁKOVICS BÉLA ZSOLT ÜGYVÉD

Megromlott a házassága? A Vidákovics & Partners válópere szakosodott válóperes ügyvédei együttesen több mint 40 év családjogi területen szerzett tapasztalatával magabiztosan nyújtunk határozott képviseletet ügyfeleink számára. Legyen Ön is részese annak a sikernek, amit elérhetünk az Ön ügyében is.

Ha ismerni szeretné a valós lehetőségeit, vagy határozott polgári jogi képviseletre vágyik, hívja most a (+36) 30 357-2124-es telefonszámot és kérjen konzultációs időpontot dr. Vidákovics Béla Zsolt ügyvéddel.

BÜNTETŐJOGI ÜGYVÉD BUDAPEST

Jogi tanácsadás. Ügyvédünk már a kezdeti konzultáción használható tanáccsal láthatja el. Hívjon fel most!

VÁLÓPERES ÜGYVÉD BUDAPEST

Megromlott a házassága? Határozott képviseletet biztosítunk. Forduljon hozzánk bizalommal!

Jogi szótár

Tájékozódjon családjogi, vagyonjogi és válóperes témájú kérdésekben szakértő szerzőink cikkeiből!
Vegye fel a kapcsolatot dr. Vidákovics Béla Zsolt válóperes ügyvéddel a szövegre kattintva és kérjen konzultációs időpontot. Vagy hívja a +36 30 357 2124-es számot! A telefonszámra koppintva a szám bekerül mobiltelefonja tárcsázójába.

Ügyvédeink az Ön Rendelkezésére Állnak

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot a védelem megkezdéséhez.

LÉPJEN KAPCSOLATBA ÜGYVÉDÜNKKEL!

GYEREKTARTÁS
Hogyan lehet befolyásolni a gyerektartás összegét? Mi eláruljuk Önnek!
LÁTHATÁSI JOG
Hogyan tarthatja a gyermek a különélő szülővel a kapcsolatot? A részletekért kattintson!
GYERMEKELHELYEZÉS
Kérjen profiktól tanácsot a szülői felügyeleti jog gyakorlása szabályozásának kérdésében!
VÁLÓPER
A legkeményeb válóper is csuklógyakorlat számunkra!
Vidákovics & Partners Ügyvédi Iroda Budapest
MARADJON KAPCSOLATBAN VELÜNK

VIDÁKOVICS ÜGYVÉDI IRODA

1132 Budapest, Váci út 28. II. emelet 5. ajtó

Kapucsengő: 16

+36 (30) 357-2124

Ezt a honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarába bejegyzett Vidákovics Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, amely az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a Magyar Ügyvédi Kamara honlapon találhatók. 

A honlapon található információk kizárólag általános tájékoztatás céljából szolgálnak, nem minősül jogi tanácsadásnak.

© 2017 – 2020 Minden jog fenntartva.
phone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram