BÜNTETŐJOGI ÜGYVÉD BUDAPEST

BÜNTETŐJOGI ÜGYVÉD BUDAPEST

Ügyvédi munkadíjak


ÜGYVÉDI MUNKADÍJ

ÜGYVÉDI MUNKADÍJ, ÜGYVÉDI DÍJ MEGÁLLAPÍTÁSA

Ügyvédi munkadíjak. Az ügyvédi megbízási díj szabad megállapodás tárgya. Az ügyvédi megbízási díj összegét befolyásolja az ügy nagysága, bonyolultsága, a védekezésre való felkészülés, a védekezés kidolgozásának várható időtartama, a várható kihallgatások, szembesítések, bírósági tárgyalások stb. száma, vagyis az ügy ellátásával várhatóan felmerülő munkaórák mennyisége, továbbá az ügyvédi felelősség mértéke.

A méltányos és tisztességes megbízási díj meghatározására legtöbb esetben csak személyes konzultációt követően kerülhet sor, miután részletesen megismertük az ügyét, felmértük annak nehézségi fokát, és tájékoztattuk védekezési lehetőségeiről, az általunk legjobbnak ítélt taktikáról, az ügy esetleges kimeneteleinek lehetőségeiről.

Számtalan esetben előfordul, hogy az ügyfelünk azt gondolja, hogy bonyolult üggyel áll szemben, miközben már az első konzultáció során kapott, és betartott tanácsokkal, utasításokkal könnyen akár önállóan is képes lehet orvosolni a problémáját.

Ha bűncselekmény elkövetésével vádolják, ne habozzon! Kérjen konzultációs időpontot egy tapasztalt büntetőjogi ügyvédtől, ahol nem csak értékes információhoz juthat, nem csak azt tudhatja meg, hogyan védekezhet a vádakkal szemben, és milyen kimenetelei lehetnek az ügyének, hanem tájékoztatjuk képviseletének ellátásával kapcsolatban felmerülő költségekről is.

A KONZULTÁCIÓ DÍJA 30.000,- Ft+Áfa/óra – HÍVJON MINKET (+36) 30 357 2124