Kapcsolat

KAPCSOLAT: VIDÁKOVICS ÜGYVÉDI IRODA

BÜNTETŐJOGI ÜGYVÉDEK BUDAPEST

A Vidákovics Ügyvédi Irodánál megértjük a büntetőeljárással kapcsolatban felmerülő aggodalmait. Emlékezzen erre: a büntetőjogi felelősségre vonás nem egyenlő az elítéléssel. Csak azért, mert megvádolták egy bűncselekmény elkövetésével, nem jelenti azt, hogy bűnösnek kell lennie. Szüksége van egy kiváló büntetőjogi ügyvédre aki ha kell agresszíven harcol a jogaiért. Engedje, hogy a Vidákovics & Partners tapasztalt jogi csapata képviselje Önt is. Hívjon most és kérjen konzultációs időpontot dr. Vidákovics Béla Zsolt ügyvéddel.

A KONZULTÁCIÓ DÍJA 30.000,- Ft+Áfa/óra

Telefon: +36 1 445-0456
Fax: +36 1 445-0457
Mobil: +36 30 357 2124
E-mail: iroda@vidakovics.hu

Cím:
Vidákovics Ügyvédi Iroda
Budapest, XIII. kerület
Váci út 28. II. emelet 5.
1132
Kapucsengő: 16

Adószám: 18266683-2-41

Fontos: az iroda a 13. kerületben, szemben található a WestEnd City Center Bevásárlóközponttal. Ha navigációval jön, kérem ellenőrizze, hogy NE a 4. kerület legyen úti célként megjelölve.
Parkolás: amennyiben az utcán nem talál parkolóhelyet, kényelmesen parkolhat a WestEnd City Center mélygarázsában. Az üzletközpont Ferdinánd híd felőli (az éttermek feletti) bejáratával szemben talál meg minket.

Hogy könnyen eljussanak hozzánk:

dr. Vidákovics Béla Zsolt ügyvéd

dr. Vidákovics Béla Zsolt ügyvéd

Ha őrizetbe vették hozzátartozóját, akkor sürgősen büntetőjogra szakosodott, tapasztalt ügyvéd segítségére van szüksége, hogy elkerülje a letartóztatást!

Ne késlekedjen! Lépjen kapcsolatba dr. Vidákovics Béla Zsolt védőügyvéddel.

BÜNTETŐJOGI ÜGYVÉD BUDAPEST

Jogi tanácsadás. Ügyvédünk már a kezdeti konzultáción használható tanáccsal láthatja el. Hívjon fel most!

VÁLÓPERES ÜGYVÉD BUDAPEST

Megromlott a házassága?Határozott képviseletet biztosítunk.

BTK KERESŐ SZOLGÁLTATÁS

Vegye igénybe jogi kereső szolgáltatásunkat! 

Vegye fel a kapcsolatot dr. Vidákovics Béla Zsolt büntetőjogi ügyvéddel a szövegre kattintva és kérjen konzultációs időpontot. Vagy hívja a +36 30 357 2124-es számot! A telefonszámra koppintva a szám bekerül mobiltelefonja tárcsázójába.