BÜNTETŐJOGI ÜGYVÉD BUDAPEST
Vidákovics & Partners Ügyvédi Iroda Budapest

Szakterületünk (Büntetőjog)

Több mint 40 éves tapasztalat a vádlottak védelmében

Több mint 40 éves együttes büntetőjogi tapasztalattal a Vidákovics & Partners csapata tudja, hogy a büntető igazságszolgáltatási rendszer nagyon kemény tud lenni. Ügyvédeinknek megvan az a magabiztos szakirányú tudása, és tárgyalási rutinja, ami biztosítékot nyújt arra, hogy a legjobb eredményességgel képviseljük ügyfeleiket a vétségektől kezdve a legsúlyosabb bűncselekményekig.

Kizárólag a büntetőjogi védelemre összpontosítva fő célunk, az ügyfeleink számára elérhető legkedvezőbb eredmény kiharcolása, határozott és megnyugtató büntetőjogi védelem biztosítása. A büntetőeljárás hátrányosan hathat mindennapi életére. Ne kockáztasson!

Hisszük, hogy mindenkinek elérhetővé kell tennie a lehető legjobb védelmet. Késlekedés nélkül lépjen kapcsolatba a Vidákovics Ügyvédi Irodával. Ha komolyan gondolja a védekezést az Önt ért vádakkal szemben, akkor mi vagyunk a megfelelő csapat az Ön számára.

Filozófiánk

Amikor megvádolnak, hajlamosak vagyunk arra, hogy lemondjunk a védekezésről, és egyszerűen bűnösnek valljuk magunkat, elfogadjuk a büntetést. Ne ismerje el a bűnösségét még akkor sem, ha bűnösnek gondolja magát. Legalább addig ne ismerje el a bűnösségét, amíg nem érti pontosan, hogy az mit jelent, milyen következményei lehetnek. Beszélj dr. Vidákovics Béla Zsolt védőügyvéddel, és vitassák meg az ügyét. Készek vagyunk arra, hogy évtizedes tapasztalatunkra alapozva agresszíven küzdjünk a vádakkal szemben. Hívja fel irodánkat, és nézze meg, mit tehetünk az Ön ügyében.

Határozott büntetőjogi védelem

Örömmel képviseljük ügyfeleinket mind a vétségek, mind a bűntettek vádjával szemben. A vétség és a bűntett közötti legfőbb különbség a kiszabható büntetés. A vétség egy kevésbé súlyos bűncselekmény, amely büntetése legfeljebb két évig terjedő szabadságvesztés lehet, fokozata pedig fogház, vagy börtön (ha az elítélt visszaeső). A bűntettek büntetése három hónaptól, akár tényleges életfogytig tartó szabadságvesztés is lehet, továbbá olyan következményekkel is járhat, mint a közérdekű munka, a pénzbüntetés, foglalkozástól eltiltás, járművezetéstől eltiltás, kitiltás, kiutasíts, közügyektől eltiltás.

Információ a bűncselekményekről

A weboldalunkon hasznos információkat találhat a különböző bűncselekményekről, bűncselekmények nyomozásáról, a bírósági eljárásról, a bírósági tárgyalásokról, a fellebbezésről, a büntetőeljárásban használt fogalmakról, védekezési taktikákról, és még sok minden másról. Az oldalon belüli kereséshez használja bátran a weboldal felső sávjában található keresőt, vagy a böngésszen a nagyobb témakörökön belül baloldalon (vagy a kezdőoldal esetében közepén) található információ centerben.

Kidolgozzuk a védekezést

Akit bűncselekmény elkövetésével vádolnak, annak az idegrendszere általában túlterhelt lesz, nehezen gondolkodik, okkal aggódik, és reménytelennek érzi a helyzetét. Engedje meg, hogy segítsünk Önnek. Dr. Vidákovics Béla Zsolt büntetőjogi ügyvéd és jogi csapatának tagjai segítenek megérteni a jogait, feltárják a lehetőségeit, kidolgozzák a védekezésének minden mozzanatát.

Töltse ki online űrlapunkat, vagy hívja irodánkat konzultációs időponttért, és beszéljen dr. Vidákovics Béla Zsolt védőügyvéddel.

BÜNTETŐJOGI ÜGYVÉD BUDAPEST

Jogi tanácsadás. Ügyvédünk már a kezdeti konzultáción használható tanáccsal láthatja el. Hívjon fel most!

VÁLÓPERES ÜGYVÉD BUDAPEST

Megromlott a házassága? Határozott képviseletet biztosítunk. Forduljon hozzánk bizalommal!

JOGI SZÓTÁR

Tájékozódjon büntetőjogi kérdésekben nagy tapasztattal rendelkező szakértő szerzőink cikkeiből!
Vegye fel a kapcsolatot dr. Vidákovics Béla Zsolt büntetőjogi ügyvéddel a szövegre kattintva és kérjen konzultációs időpontot. Vagy hívja a +36 30 357 2124-es számot! A telefonszámra koppintva a szám bekerül mobiltelefonja tárcsázójába.

Büntetőjogi Ügyvédeink az Ön Rendelkezésére Állnak

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot a védelem megkezdéséhez.

LÉPJEN KAPCSOLATBA ÜGYVÉDÜNKKEL!

TAGADJA BŰNÖSSÉGÉT
Engedje meg, hogy segítsünk értékelni a lehetőségeit!
SZEREZZE MEG A NÉLKÜLÖZHETETLEN SEGÍTSÉGET
Tanácsadás. A konzultáción fontos információt, segítséget kaphat az ügyében
NE TEGYEN VALLOMÁST
Ismerje meg a jogait, adjon lehetőséget az átgondolt védekezésre.
ŐRIZETBE VETTÉK HOZZÁTARTOZÓJÁT?
Tart az előzetes letartóztatástól?
Vidákovics & Partners Ügyvédi Iroda Budapest
MARADJON KAPCSOLATBAN VELÜNK

VIDÁKOVICS ÜGYVÉDI IRODA

1132 Budapest, Váci út 28. II. emelet 5. ajtó

Kapucsengő: 16

+36 (30) 357-2124

Ezt a honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarába bejegyzett Vidákovics Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, amely az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a Magyar Ügyvédi Kamara honlapon találhatók. 

A honlapon található információk kizárólag általános tájékoztatás céljából szolgálnak, nem minősül jogi tanácsadásnak.

© 2017 – 2020 Minden jog fenntartva.
phone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram