Szakterületünk

BUDAPESTI BÜNTETŐJOGI ÜGYVÉD

TÖBB MINT 40 ÉVES TAPASZTALAT A VÁDOTTAK VÉDELMÉBEN

Több mint 40 éves együttes büntetőjogi tapasztalattal a Vidákovics & Partners csapata tudja, hogy a büntető igazságszolgáltatási rendszer nagyon kemény tud lenni. Ügyvédeinknek megvan az a magabiztos szakirányú tudása, és tárgyalási rutinja, ami biztosítékot nyújt arra, hogy a legjobb eredményességgel képviseljük ügyfeleiket a vétségektől kezdve a legsúlyosabb bűncselekményekig.

Kizárólag a büntetőjogi védelemre összpontosítva fő célunk, az ügyfeleink számára elérhető legkedvezőbb eredmény kiharcolása, határozott és megnyugtató büntetőjogi védelem biztosítása. A büntetőeljárás hátrányosan hathat mindennapi életére. Ne kockáztasson!

Hisszük, hogy mindenkinek elérhetővé kell tennie a lehető legjobb védelmet. Késlekedés nélkül lépjen kapcsolatba a Vidákovics Ügyvédi Irodával. Ha komolyan gondolja a védekezést az Önt ért vádakkal szemben, akkor mi vagyunk a megfelelő csapat az Ön számára.

FILOZÓFIÁNK

Amikor megvádolnak, hajlamosak vagyunk arra, hogy lemondjunk a védekezésről, és egyszerűen bűnösnek valljuk magunkat, elfogadjuk a büntetést. Ne ismerje el a bűnösségét még akkor sem, ha bűnösnek gondolja magát. Legalább addig ne ismerje el a bűnösségét, amíg nem érti pontosan, hogy az mit jelent, milyen következményei lehetnek. Beszélj dr. Vidákovics Béla Zsolt védőügyvéddel, és vitassák meg az ügyét. Készek vagyunk arra, hogy évtizedes tapasztalatunkra alapozva agresszíven küzdjünk a vádakkal szemben. Hívja fel irodánkat, és nézze meg, mit tehetünk az Ön ügyében.

határozott büntetőjogi védelem

Örömmel képviseljük ügyfeleinket mind a vétségek, mind a bűntettek vádjával szemben. A vétség és a bűntett közötti legfőbb különbség a kiszabható büntetés. A vétség egy kevésbé súlyos bűncselekmény, amely büntetése legfeljebb két évig terjedő szabadságvesztés lehet, fokozata pedig fogház, vagy börtön (ha az elítélt visszaeső). A bűntettek büntetése három hónaptól, akár tényleges életfogytig tartó szabadságvesztés is lehet, továbbá olyan következményekkel is járhat, mint a közérdekű munka, a pénzbüntetés, foglalkozástól eltiltás, járművezetéstől eltiltás, kitiltás, kiutasíts, közügyektől eltiltás.

INFORMÁCIÓ A BŰNCSELEKMÉNYEKRŐL

A weboldalunkon hasznos információkat találhat a különböző bűncselekményekről, bűncselekmények nyomozásáról, a bírósági eljárásról, a bírósági tárgyalásokról, a fellebbezésről, a büntetőeljárásban használt fogalmakról, védekezési taktikákról, és még sok minden másról. Az oldalon belüli kereséshez használja bátran a weboldal felső sávjában található keresőt, vagy a böngésszen a nagyobb témakörökön belül baloldalon (vagy a kezdőoldal esetében közepén) található információ centerben.

KIDOLGOZZUK A VÉDEKEZÉSÉT

Akit bűncselekmény elkövetésével vádolnak, annak az idegrendszere általában túlterhelt lesz, nehezen gondolkodik, okkal aggódik, és reménytelennek érzi a helyzetét. Engedje meg, hogy segítsünk Önnek. Dr. Vidákovics Béla Zsolt büntetőjogi ügyvéd és jogi csapatának tagjai segítenek megérteni a jogait, feltárják a lehetőségeit, kidolgozzák a védekezésének minden mozzanatát.

Töltse ki online űrlapunkat, vagy hívja irodánkat konzultációs időponttért, és beszéljen dr. Vidákovics Béla Zsolt védőügyvéddel.

dr. Vidákovics Béla Zsolt ügyvéd

dr. Vidákovics Béla Zsolt ügyvéd

Ha őrizetbe vették hozzátartozóját, akkor sürgősen büntetőjogra szakosodott, tapasztalt ügyvéd segítségére van szüksége, hogy elkerülje a letartóztatást!

Ne késlekedjen! Lépjen kapcsolatba dr. Vidákovics Béla Zsolt védőügyvéddel.

BÜNTETŐJOGI ÜGYVÉD BUDAPEST

Jogi tanácsadás. Ügyvédünk már a kezdeti konzultáción használható tanáccsal láthatja el. Hívjon fel most!

VÁLÓPERES ÜGYVÉD BUDAPEST

Megromlott a házassága?Határozott képviseletet biztosítunk.

BTK KERESŐ SZOLGÁLTATÁS

Vegye igénybe jogi kereső szolgáltatásunkat! 

Vegye fel a kapcsolatot dr. Vidákovics Béla Zsolt büntetőjogi ügyvéddel a szövegre kattintva és kérjen konzultációs időpontot. Vagy hívja a +36 30 357 2124-es számot! A telefonszámra koppintva a szám bekerül mobiltelefonja tárcsázójába.