Jogi tanácsadás

JOGI TANÁCSADÁS

KONZULTÁCIÓ DR. VIDÁKOVICS B. ZSOLT ÜGYVÉDDEL 30.000,- FT/ÓRA – +36 30 357 2124

Ha Önt, vagy ismerősét bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják dr. Vidákovics B. Zsolt ügyvéd segíthet. A büntetőjogi védelemre szakosodva ellátjuk ügyfeleink képviseletét a szabálysértési ügyektől a legsúlyosabb bűncselekményekig. Rendelkezünk azzal a tapasztalattal és tudással, ami  nélkülözhetetlen a lehető legjobb eredmény elérése érdekében. Hívjon minket, ha korrekt tájékoztatást, határozott büntetőjogi védelmet szeretne. Megbeszélheti az ügyét egy felkészült ügyvéddel, és azonnal elkezdheti a felkészülést a védekezésre.

Kedvezmény (!): Aki a Facebook, a Google+-on, vagy Twitteren megosztja weboldalunk kezdőoldalát annak az első konzultáció díjából az Áfa összegét most elengedjük. A megosztáshoz használja az kezdőoldal alján található ikonokat.

 

dr. Vidákovics Béla Zsolt ügyvéd

dr. Vidákovics Béla Zsolt ügyvéd

Megromlott a házassága? A Vidákovics & Partners válópere szakosodott válóperes ügyvédei együttesen több mint 40 év családjogi területen szerzett tapasztalatával magabiztosan nyújtunk határozott képviseletet ügyfeleink számára. Legyen Ön is részese annak a sikernek, amit elérhetünk az Ön ügyében is.

Ha ismerni szeretné a valós lehetőségeit, vagy határozott polgári jogi képviseletre vágyik kérjen konzultációs időpontot.

BÜNTETŐJOGI ÜGYVÉD BUDAPEST

Jogi tanácsadás. Ügyvédünk már a kezdeti konzultáción használható tanáccsal láthatja el. Hívjon fel most!

VÁLÓPERES ÜGYVÉD BUDAPEST

Megromlott a házassága?Határozott képviseletet biztosítunk.

BTK KERESŐ SZOLGÁLTATÁS

Vegye igénybe jogi kereső szolgáltatásunkat! 

Vegye fel a kapcsolatot dr. Vidákovics Béla Zsolt büntetőjogi ügyvéddel a szövegre kattintva és kérjen konzultációs időpontot. Vagy hívja a +36 30 357 2124-es számot! A telefonszámra koppintva a szám bekerül mobiltelefonja tárcsázójába.