BÜNTETŐJOGI ÜGYVÉD BUDAPEST
Vidákovics & Partners Ügyvédi Iroda Budapest

Büntetőjogi ügyvéd: hogyan válasszon?

Egyetlen profi futó sem állhat dobogóra terhelésre kifejlesztett, futást könnyítő cipő nélkül. Aki a győzelem ízére vágyik, pontosan tudja, mennyire fontos a tökéletes segédeszközök használata. A sportolók világában nem létezik az a fogalom, hogy túl drága, ha a győzelemről van szó. Vajon a szabadsága és a jóhírneve nem sokkal értékesebb, mint egy csillogó érem? Ahogy a maratonfutás rajtvonalához sem állnak oda a versenyzők mezítláb, Ön se kockáztasson profi büntető ügyvéd nélkül! Ha győzni akar, válassza a legjobb büntetőjogászt, hiszen az Ön szabadsága az első!  

Mikor van szükség büntetőjogászra?

Tapasztalt büntetőjogász nélkül hamar csapdában találhatja magát, hiszen segítség nélkül képtelenség minden részletre odafigyelni. Nem is beszélve a bonyolult jogi kifejezésekről és a hatályos jogszabályok pontos ismeretéről, ami egy profi büntetőügyvéd számára hazai pályát jelent. Határozott büntetőjogi segítségre már a gyanú felmerülésekor szüksége lehet, hiszen a hatóság kérdései megfelelő felkészülés nélkül kedvezőtlen helyzetbe hozhatják. A legjobb védekezés kidolgozása érdekében a lehető leghamarabb keressen fel büntetőjogban jártas ügyvédet! Legyen szó az eljárás bármely szakaszáról, irodánk kiemelkedő eredményei bizonyítják, hogy számunkra nincs lehetetlen! 

A büntető ügyvéd feladata

A büntető ügyvéd az eljárás egész folyamatában segítséget nyújt Önnek. Ez megnyilvánul a folyamatos kapcsolattartásban és az ügy menetét érintő teljes körű jogi tájékoztatásban. A büntető ügyvéd segít a lehető leggyorsabban felfedni azokat a körülményeket, amik a terheltet menthetik. Szigorú ügyvédi titoktartás mellett őszintén feltárhatja az ügy jelentéktelennek tartott részleteit is, mert irodánk tapasztalt büntetőjogi ügyvédei a legkedvezőbb kimenetelért fognak harcolni

A lehető legjobb büntető ügyvéd kiválasztásának legfontosabb szempontjai

A hatóság látóterébe kerülve egyedül akkor lehet biztonságban, ha a legjobb büntetőjogi ügyvéd áll ki az Ön jogai mellett. Ehhez irodánk kiemelkedő szakemberei állnak rendelkezésére, akik sokéves tapasztalattal rutinosan átlátják a legnehezebb ügyeket is. 

Szakértelem és felkészültség

Amennyiben bűncselekmény elkövetésével vádolják, nem érdemes kísérleteznie a büntető ügyvéd szaktudását és felkészültségét illetően. Ez olyan, mintha orosz rulettet játszana a szabadságát kockáztatva. Egy rossz lépés vagy meggondolatlan kijelentés és romba dőlhet a sikeres védekezés. Legtöbbször a háborúk kimenetelét nem a nyers erő dönti el, hanem a jól kidolgozott taktika. A Vidákovics Ügyvédi Iroda ügyfelei garantáltan a győztes oldalon állnak, ugyanis csapatnyi büntetőjogra szakosodott ügyvéd közösen dolgozik a verhetetlen védekezés kidolgozásán. 

Elérhetőség

A Vidákovics & Partners büntetőjogi csapatának védelmében tökéletes biztonságban érezheti magát, ugyanis nem érhetik váratlan helyzetek. Folyamatos elérhetőséggel biztosítjuk, hogy ügyfeleink a nap 24 órájában felvehessék velünk a kapcsolatot. Ha az eljárás bármely részletével kapcsolatban aggodalmai vannak, bátran hagyatkozhat irodánk határozott és szakszerű reagálására. Tiszteljük az Ön idejét, ezért minden percet a hatékony védelemre fordítunk. Emellett az ügy menetének minden részletéről folyamatosan tájékoztatjuk. 

Átlátható díjazás

Büszkék vagyunk ügyfeleink bizalmára, amely töretlenül ível felfelé az évek során. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy a díjazás tekintetében tiszta, átlátható tájékoztatást nyújtunk már az első konzultáció alkalmával. Így Ön pontosan tudja, hogy mire számíthat, milyen lehetséges költségek merülhetnek fel. Nincsenek rejtett, megfoghatatlan kiadások, mindent tételesen, pontosan levezetünk Önnek. 

Büntetőjogi ügyvéd árak

Mivel nincs két egyforma ügy, egyforma díjazás sem szabható ki. Az első konzultáció alkalmával teljes körűen, minden körülményt figyelembe véve tájékoztatjuk jogairól, lehetőségeiről és a várható költségekről. Ezután szabadon eldöntheti, melyik védekezési módot választja. Mi maximálisan alkalmazkodnunk az Ön igényeihez. Ha fontos Önnek, hogy egy csapat kiválóan képzett, kihívásokkal bátran szembenéző büntető ügyvéd harcoljon a jogaiért, bízza meg képviseletével a Vidákovics Ügyvédi Irodát! 

Mit tegyen, ha bűncselekmény elkövetésével vádolják?

Ha bűncselekmény elkövetésével vádolják, a kétségbeesés és kapkodás helyett a legjobb döntés egy profi büntető ügyvéd felkeresése. Ne vesztegesse az idejét arra, hogy tétlenül nézi az eseményeket és sodródik az árral! Irodánk büntetőjogi ügyvédei kötél idegekkel és kiváló szaktudással néznek szembe a legbonyolultabb üggyel is. Egy elhamarkodott lépés rossz irányba befolyásolhatja akár az életét is. Bízza ezt olyan ügyvédekre, akik valódi cápák a büntetőjog területén és mindenáron megvédik az Ön jogait! 

Mit tegyen, ha nincs ideje büntetőjogi ügyvéd meghatalmazására?

Előfordulhat, hogy olyan helyzetben találja magát, amikor nincs lehetőség a hatósági intézkedést megelőzően ügyvédet felkeresni. Ne essen kétségbe! Fogadja meg tanácsunkat és semmiképpen ne tegyen vallomást ügyvédi konzultáció nélkül! Legyen résen, mert a rendőrség bevett taktikája, hogy barátságos, bizalmi légkört teremtve a kihallgató helyiségben könnyed csevegésre bátorítják, mialatt számos értékes információt megtudhatnak az ügyről! A hatóság érdeke az elkövető kézre kerítése, nem pedig az Ön jogainak védelme vagy a teljes igazság kiderítése. Ne tegyen meggondolatlan kijelentéseket, hiszen mindez felhasználható az eljárás során! 

A gyanúsítás tényével szemben panasszal is élhet, ami hatékony lépés a büntető ügyvéddel való konzultációig. Ne felejtsen el másolatot kérni a gyanúsítotti jegyzőkönyvről, ugyanis ennek részleteit látva sokkal könnyebb a megfelelő védekezés kidolgozása! 

Miért érdemes a Vidákovics&Partners büntetőjogi ügyvéd csapatát választania?

Az Ön jövője és szabadsága nem játék! Miért tenne fel egy bizonytalan lapra mindent? A Vidákovics & Partners Ügyvédi Iroda a legjobb megoldási lehetőségeket kínálja Önnek, amivel kizárt, hogy veszítsen. Az Önt megillető jogokat tűzön- vízen keresztül megvédjük, és nem félünk emiatt belemenni a konfrontációkba! Minden ügyet ugyanolyan körültekintéssel és figyelemmel képviselünk. Válassza irodánkat, mert Önnek a legjobb jár! 

Mit érhet egyetlen ügyvéd öt profi büntetőjogi ügyvédből álló csapattal szemben?

A Vidákovics & Partners Ügyvédi Iroda azért nyújt egyedülállóan magas színvonalú védelmet ügyfelei számára, mert a siker tökéletes receptjét alkalmazza. Tisztában vagyunk azzal, hogy minden ügy egyedi, ezért sosem dolgozunk megszokott sablonok alapján. Ügyfeleink a legnagyobb figyelemmel és szakértelemmel találkozhatnak irodánkban. Bármilyen bonyolultnak tűnik is egy ügy, irodánk kiváló büntető ügyvédei számtalan részletre kiterjedő, minden váratlan eseményre felkészült, verhetetlen védekezési módszert dolgoznak ki az Ön számára! A csapatmunka azt jelenti a mi olvasatunkban, hogy egy hibátlan minőségű, jogszerűségét tekintve kifogástalan védekezéssel előálló ügyvéd eredményeit hattal megszorozzuk! Ezzel biztosítjuk azt a behozhatatlan előnyt, amit megbízásunkkal megtapasztalhat. Büszkék vagyunk ügyfeleink érdekében elért eredményeinkre, ami fegyelmezett, kitartó munkánk gyümölcse. Forduljon hozzánk bizalommal, mert mit érhet egyetlen ügyvéd hat profi büntetőjogi ügyvédből álló csapattal szemben?

Kiemelt büntetőjogi kategóriák

Irodánkat bármely bűncselekmény törvényi tényállásával kapcsolatban megkeresheti, azonban szeretnénk kiemelni néhány büntetőjogi kategóriát, amikben figyelemre méltó eredményeket értünk el. Bizalommal fordulhat hozzánk, ha csalással, költségvetési csalással, sikkasztással, hűtlen kezeléssel gyanúsítják. Az előzetes letartóztatás elrendelésével kapcsolatban teljes körű tájékoztatást nyújtunk Önnek, valamint  a hatósági eljárás során elkövetett hamis tanúzás tényállást is segítünk tisztábban látni. Számunkra jól ismert terep a csődbűncselekmény, a hivatali vesztegetés és a közokirat hamisítás tényállásának magyarázata, a leghatékonyabb védekezés kidolgozása. Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot, ha olyan ügyvédi irodát keres, amelyik magasan kiemelkedik a szürke átlagból és nem ismeri azt a szót, hogy reménytelen! 

Keresse a Vidákovics Ügyvédi Irodát és beszéljünk meg konzultációs időpontot! Reméljük okosan dönt. Mikor találkozunk?

Ha őrizetbe vették hozzátartozóját, akkor sürgősen büntetőjogra szakosodott, tapasztalt ügyvéd segítségére van szüksége, hogy elkerülje az előzetes letartóztatást!

Ne késlekedjen! Lépjen kapcsolatba dr. Vidákovics Béla Zsolt védőügyvéddel.

Készen áll arra, hogy megkezdjük a védekezést?
Hívja most a (+36) 30 357-2124-es telefonszámot és kérjen konzultációs időpontot dr. Vidákovics Béla Zsolt ügyvéddel.

BÜNTETŐJOGI ÜGYVÉD BUDAPEST

Jogi tanácsadás. Ügyvédünk már a kezdeti konzultáción használható tanáccsal láthatja el. Hívjon fel most!

VÁLÓPERES ÜGYVÉD BUDAPEST

Megromlott a házassága? Határozott képviseletet biztosítunk. Forduljon hozzánk bizalommal!

JOGI SZÓTÁR

Tájékozódjon büntetőjogi kérdésekben nagy tapasztattal rendelkező szakértő szerzőink cikkeiből!
Vegye fel a kapcsolatot dr. Vidákovics Béla Zsolt büntetőjogi ügyvéddel a szövegre kattintva és kérjen konzultációs időpontot. Vagy hívja a +36 30 357 2124-es számot! A telefonszámra koppintva a szám bekerül mobiltelefonja tárcsázójába.

Büntetőjogi Ügyvédeink az Ön Rendelkezésére Állnak

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot a védelem megkezdéséhez.

LÉPJEN KAPCSOLATBA ÜGYVÉDÜNKKEL!

TAGADJA BŰNÖSSÉGÉT
Engedje meg, hogy segítsünk értékelni a lehetőségeit!
SZEREZZE MEG A NÉLKÜLÖZHETETLEN SEGÍTSÉGET
Tanácsadás. A konzultáción fontos információt, segítséget kaphat az ügyében
NE TEGYEN VALLOMÁST
Ismerje meg a jogait, adjon lehetőséget az átgondolt védekezésre.
ŐRIZETBE VETTÉK HOZZÁTARTOZÓJÁT?
Tart az előzetes letartóztatástól?
Vidákovics & Partners Ügyvédi Iroda Budapest
MARADJON KAPCSOLATBAN VELÜNK

VIDÁKOVICS ÜGYVÉDI IRODA

1132 Budapest, Váci út 28. II. emelet 5. ajtó

Kapucsengő: 16

+36 (30) 357-2124

Ezt a honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarába bejegyzett Vidákovics Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, amely az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a Magyar Ügyvédi Kamara honlapon találhatók. 

A honlapon található információk kizárólag általános tájékoztatás céljából szolgálnak, nem minősül jogi tanácsadásnak.

© 2017 – 2020 Minden jog fenntartva.
phone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram