Büntetőjog

Büntetőjogi Ügyvéd Budapest

Bűncselekmény elkövetésével vádolják? Az Ön számára legjobb Büntető Ügyvéd megtalálása innentől nem lesz nehéz feladat. A jó Büntetőjogász mindenre kiterjedően, részletesen kidolgozza védekezését. De gondolhat mindenre egyetlen ember? Egy ember valószínűleg nem, de a Vidákovics & Partners kiválóan képzett és tapasztalt védőügyvéd csapata képes számtalan szemszögből megvizsgálni az ügyét, és a lehető legjobb védekezés dolgozza ki az Ön számára. Ne habozzon! Kérjen konzultációs időpontot dr. Vidákovics Béla Zsolt büntető ügyvédtől. Büntetőjogász minden esetre!

Büntető Ügyvéd, Büntetőjogász

Büntető ügyét bízza tapasztalt Büntetőjogászra! A jó Büntető Ügyvéd kulcsfontosságú az ügy kimenetelében.

– Bűncselekmény elkövetésével vádolják Önt, vagy hozzátartozóját?

– Sürgősen büntető ügyvéd, büntető jogász segítségére van szüksége?

Mi megértjük, hogy aggódik, fél, és hogy az események nem hagyják nyugodni. A legtöbb embert soha nem tartóztatták le, és csak kevéssé ismeri a büntetőeljárást. Nem ismeri a jogait, nem tudja mikor mit kellene tennie, nem tudja értesíteni, nem tudja felvenni a kapcsolatot a családjával.

Feszült helyzetben az emberek nem tudnak tisztán gondolkodni, és sokszor rossz döntést hoznak megfelelő segítség nélkül. Ezek a döntések kihatással lehetnek a büntetőeljárás eredményére, ami jelentősen befolyásolhatja további életüket.

Amikor bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják kockáztatja szabadságát, családját, jó hírnevét, munkáját, megélhetését, vagyonát.

Mit tegyen, ha bűncselekmény elkövetésével vádolják?

Az egyik legnagyobb hiba amit elkövethet, hogy későn fordul büntető ügyvédhez, büntetőjogászhoz. Ne tegye ezt!

Erőfeszítései, hogy kibeszélje magát szorult helyzetéből könnyen rosszabbra fordíthatja a dolgok állását.

A bíróságon szabadon felhasználhatják Ön ellen, az Ön által tett vallomásában foglaltakat, hiába vonja azt vissza a későbbiek folyamán.

Már az első vallomástételt megelőzően hatalmazzon meg olyan büntető ügyvédet, akiben megbízik, akinek hiánytalanul feltárja a történteket, és akivel közösen kidolgozzák a védekezési taktikát.

A Vidákovics Ügyvédi Iroda a büntetőjogra szakosodva határozott büntetőjogi védelmet nyújt ügyfelei számára, valamennyi bűncselekmény esetén, az ország egész területén, legyen fiatalkorú, felnőtt, vagy katona.

Forduljon tanácsért és védelemért tapasztalt büntető ügyvédhez. Előbb velünk beszéljen csak utána a rendőrökkel.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Konzultáció keretében részletes felvilágosítást kaphat kérdéseire.

Mit tegyen, ha nincs ideje büntetőügyvéd meghatalmazására

Mit javasolna egy jó védőügyvéd? Ne tegyen vallomást! Ne tegyen vallomást, kérdésekre se válaszoljon, kivéve, ha pontosan tudja mivel gyanúsítják, és mivel tud ellen védekezni. Mit javasona még egy jó büntető ügyvéd? Éljen panasszal a gyanúsítás tényével szemben. Kérjen másolatot a gyanúsítotti jegyzőkönyvről, illetve a teljes nyomozati iratról, hogy a büntetőjogász kidolgozhassa a védekezését.
 
A gyanúsítást követően vegye fel minél hamarabb a kapcsolatot az Ön által választott védőügyvéddel annak érdekében, hogy ki tudják együtt elemezni az ügyét.
 
Ne tévessze meg, a nyomozó hatóság fellépése. Ha azt érzi, hogy az ügy előadója barátságos, és segíteni szeretne Önnek ez csak látszat. Halgasson a büntető ügyvéd tanácsára és ne tegyen vallomást. A nyomozó hatóságot általában nem a terhelt sorsa, hanem a hatóság eredményessége érdekli. Ha ezt kedvességgel, barátkozással tudja elérni akkor ezt teszi.  
 

Miért érdemes a Vidákovics Ügyvédi Irodát választania:

  • Ügyfeleinknek külön telefonszámot tartunk fenn, hogy minél gyorsabban felvehessék velünk a kapcsolatot.
  • Ügyfeleinknek soron kívüli konzultációs időpontot biztosítunk.
  • Részletesen kidolgozzuk, felépítjük a védekezését.
  • Felkészítjük a büntetőeljárás minden szakaszára, hogy ne érhessék meglepetések.
  • Biztosítjuk a határozott ügyvédi képviseletét a kezdetektől az ügy lezárásáig.
  • Odafigyelünk arra, hogy csökkentsük a költségeit, nem raboljuk az idejét.
  • Kérés nélkül, e-mail útján folyamatosan tájékoztatást nyújtunk Önnek az ügyéről, késlekedés nélkül továbbítjuk mind a hozzánk érkező, mind az általunk készített az eljárás során felhasznált dokumentumokat.
  • Mi nem mindenhez, hanem a büntetőjoghoz értünk.

A Magyar törvények szerint ÖNNEK JOGAI VANNAK! A Vidákovics Ügyvédi Iroda garantáltan megvédi azokat. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megvitassuk az ügyét.

Mit ér egyetlen büntető ügyvéd egy profi büntetőjogász csapattal szemben?

Mit ér egyetlen büntető ügyvéd, egy kiválóan képzett, jól szervezett és tapasztalt védőügyvédekből álló csapattal szemben? Bízza meg képviseletével a Vidákovics & Partners ügyvédcsapatát és legyen részese annak a sikernek, amelyet képesek vagyunk elérni az Ön ügyében is.

Kiemelt büntetőjogi kategóriák

Csalás: Csalás törvényi tényállásának magyarázata
Előzetes letartóztatás: Előzetes letartóztatás elrendelésének feltételei érthetően, és további hasznos információk az előzetes letartóztatásról.
Lopás: elkövetési magatartása, alapesete, minősítő körülmények, büntetése, elévülése.
Adócsalás: Adócsalást elkövetni 2011. december 31. napáig lehetett, majd felváltotta a költségvetési csalás.
Költségvetési csalás: régen adócsalás néven elhíresült bűncselekmény törvényi tényállása és részletes magyarázata.
Sikkasztás: Sikkasztás tipikusan olyan bűncselekmény amit nagyon könnyen el lehet követni, az esetek jó részében az elkövetőnek eszébe sem jut, hogy a cselekménye jogellenes volt.
Hűtlen kezelés: Hűtlen kezeléssel kapcsolatos cikket kifejezetten ajánlom a cégvezetők figyelmébe.
Csődbűncselekmény: Csődeljárásról és a felszámolási eljárásól szóló törvény hatálya alá tartozó gazdálkodó szervezet fizetésképtelenséggel fenyegető helyzete esetén…
Közokirat hamisítás: Közokirat hamisítás törvényi tényállásának érthető magyarázata
Hivatali vesztegetés: Hogyan ne próbáljunk pénzt adni a rendőrnek
Vesztegetés: Amikor nem hivatalos személyt vesztegetnek meg
Hamis tanúzás: Milyen következményei vannak, ha valaki hatósági eljárásban füllent

A felsorolásban nem található bűncselekmény törvényi tényállást keres? Az információ központban különböző témakörökből választhat, amelyeken belül megtalálja az Ön által keresett tényállást. Ha nem tudja, hogy a keresett cselekmény melyik témakörben található meg, bátran használja az oldal kereső funkcióját.

Bűncselekményekre vonatkozó statisztikák

dr. Vidákovics Béla Zsolt ügyvéd

dr. Vidákovics Béla Zsolt ügyvéd

Ha őrizetbe vették hozzátartozóját, akkor sürgősen büntetőjogra szakosodott, tapasztalt ügyvéd segítségére van szüksége, hogy elkerülje a letartóztatást!

Ne késlekedjen! Lépjen kapcsolatba dr. Vidákovics Béla Zsolt védőügyvéddel.

BÜNTETŐJOGI ÜGYVÉD BUDAPEST

Jogi tanácsadás. Ügyvédünk már a kezdeti konzultáción használható tanáccsal láthatja el. Hívjon fel most!

VÁLÓPERES ÜGYVÉD BUDAPEST

Megromlott a házassága?Határozott képviseletet biztosítunk.

BTK KERESŐ SZOLGÁLTATÁS

Vegye igénybe jogi kereső szolgáltatásunkat! 

Vegye fel a kapcsolatot dr. Vidákovics Béla Zsolt büntetőjogi ügyvéddel a szövegre kattintva és kérjen konzultációs időpontot. Vagy hívja a +36 30 357 2124-es számot! A telefonszámra koppintva a szám bekerül mobiltelefonja tárcsázójába.